Jouw verhaal, maar dan beter.

Een online workshop storytelling door filmmaker Lars Veenstra

null

Wat ga je leren?

De kern van sterke storytelling

Je leert over The Hero's Journey, over hoe je storytelling kunt gebruiken om mensen aan te trekken en te raken, en hoe je van werkelijk alles een aantrekkelijk verhaal maakt.

Vijf aspecten die voor effectieve video's zorgen

Je wilt net als iedereen presteren met je video's, maar daarvoor moeten deze aspecten van je storytelling wel op orde zijn. Anders gaat 't je niet lukken. Simpel.

Actiepunten voor direct resultaat

Je luistert niet alleen, maar gaat ook zelf aan de slag. Leer wat je direct kunt doen om jouw video's sterker, duidelijker en doeltreffender te maken.

Wat zeggen anderen over de workshop?

Robert Dodd
"Je bent gewoon bij Robert McKee geweest! No way man! Je maakt bij mij weer iets wakker. Ik ben enthousiast, heel enthousiast."
Petra Vos
"Ik vind het een superaanbod. Dankjewel, ik vond het heel inspirerend."
Perry Eys
"Ik wil even opmerken dat ik er nu na een uur al heel veel aan gehad heb. Documentaires maken klonk altijd te hoog gegrepen, maar nu heb ik zin om er een te gaan maken!."
45,-
20,-

Workshop storytelling

Elke woensdag, van 19:30 tot 20:30 via Zoom

(soms ook op dinsdag/donderdag - je kunt zelf een datum kiezen).

Over Lars Veenstra

Al op achtjarige leeftijd werd ik gegrepen door de kracht van beeld en storytelling. Ik ging niet naar een klassieke filmschool, maar maakte in plaats daarvan tientallen honderden video's, experimenteerde erop los, begon met samenwerken, leerde wat niet en wél werkt, en ontwikkelde mijn eigen stijl. Ik voel een sterke drang om verhalen te vertellen van mensen die hun hart volgen, hun grenzen verleggen, en anderen inspireren om hetzelfde te doen.


Ik was finalist Online Storytelling bij de European Digital Communication Awards 2017 (met klant Össur), ging viral (1.3M views) met mijn korte film Thank you, Bicycle en maak al 11 jaar jaar korte films, ads en docu's voor klanten als Red Bull, WWF en Ghost Bikes.