Let's tell better stories together

met de online opleiding Visual Storytelling

Vaste structuur, eigen tempo

Jij bepaalt zelf hoe snel je leert en werkt.

Indicatie: 10 weken bij 6-8 uur per week.

Persoonlijke feedback

Feedback op je opdrachten en tweewekelijkse

Q&A-sessies om je verder te helpen.

Passend bij jouw behoefte

Leer universele skills toepasbaar op commercials, docu's, wervingsvideo's, brand films en social clips.

Vaste structuur, eigen tempo

Jij bepaalt zelf hoe snel je leert en werkt.

Indicatie: 10 weken bij 6-8 uur per week.

Persoonlijke feedback

Feedback op je opdrachten en tweewekelijkse Q&A-sessies om je verder te helpen.

Passend bij jouw behoefte

Leer universele skills toepasbaar op commercials, docu's, wervingsvideo's, brand films en social clips.

null

In 2,5 minuut zien wat de opleiding inhoudt? Check it out:

Een complete opleiding filmmaken en storytelling.

Voor mensen die dingen niet half doen, maar meteen goed.

Volledige opleiding incl. levenslang toegang

In onze leeromgeving volg je de lessen, kun je checklists en extra hulpmiddelen downloaden en kun je met de andere studenten uitwisselen in de community. Je hebt voor altijd toegang tot de opleiding, en 1 jaar tot de community.

Persoonlijk contact en begeleiding

Naast persoonlijke feedback in de online community geeft Lars Veenstra elke 2 weken een Q&A-sessie via Zoom om je vragen te beantwoorden. En uiteraard staat er altijd iemand klaar als je ergens tegenaan loopt.

Je investering snel terugverdiend

Als je de geleerde skills toepast zul je betere video's gaan maken voor je klanten of bedrijf. Je zult waarschijnlijk makkelijk 20-30% meer voor je werk kunnen vragen dan voorheen en je investering zo binnen no-time terugverdienen.

Wat zeggen anderen over de opleiding?

normaal 2997,-
2397,-

Opleiding Visual Storytelling

Wacht niet langer, begin nu aan de ontwikkeling van jouw storytelling skills, en doe het niet half, maar meteen goed. Na afloop beheers jij alle vaardigheden om authentieke video's te creëren die vertellen, verbinden en inspireren.


Excl. btw. Betaling in 2 of 3 termijnen is mogelijk.


Interesse? Boek nu een 1-op-1 intake om te kijken of de opleiding bij je past.

Beheers het complete proces én creëer 2 eigen korte films

Goede verhalen kunnen altijd nog beter verteld worden, en video is daarvoor hét medium. Ervaren filmmaker Lars Veenstra leert je het complete proces van visual storytelling in een toegankelijke online opleiding.


Gelijk met de theorie, voorbeelden en downloads bouw je stap voor stap aan je eerste film. Je leert, probeert en creëert, krijgt wekelijks feedback van filmmaker Lars Veenstra en je medestudenten, en beheerst na 9 weken (indictie) het hele filmproces. Ter afsluiting breng je alles nog een keer samen in de eindopdracht en creëer je een filmproject van A tot Z.


Aan het einde verlaat je de opleiding met 2 eigen films en een skillset waar je de rest van je leven uit zal putten.

De Opleiding Visual Storytelling is het allerbeste wat ik je te bieden heb. Samen met een fantastische assistent neem ik je mee in de wereld van filmmaken, gericht op het creëren van authentieke video's en ijzersterke storytelling. We hebben een jaar aan gewerkt, en de onderliggende kennis en kunde is zelfs decades in the making. Je leert alles wat je nodig hebt om zelf met zekerheid doeltreffende en inspirerende video's te maken. Ik kan niet wachten om je te helpen!


Lars

Mooi verhaal Lars, maar hoe zien je eigen video's eruit dan?

Ha, logisch dat je je dit afvraagt. Hieronder zie je een selectie van mijn werk:
normaal 2997,-
2397,-

Opleiding Visual Storytelling

Wacht niet langer, begin nu aan de ontwikkeling van jouw storytelling skills, en doe het niet half, maar meteen goed. Na afloop beheers jij alle vaardigheden om authentieke video's te creëren die vertellen, verbinden en inspireren.


Excl. btw. Betaling in 2 of 3 termijnen is mogelijk.


Interesse? Boek nu een 1-op-1 intake om te kijken of de opleiding bij je past.

Waarom meedoen?

De beste kennis en kunde uit 10 jaar ervaring in hapklare brokken

We leren je alles van scripten, briefen en interviewen tot filmen, montage en kleurcorrectie, plus nog veel meer. Op een overzichtelijke manier, met wekelijkse lesmodules, checklists, opdrachten, en een vleugje humor.

Een bewezen methode die al bij 100+ bedrijven succesvol is toegepast

Je maakt je onze complete start-to-finish methode eigen, zodat je in de toekomst weet wat je doet, betere verhalen vertelt en meer bereikt met je video's. Onze methode, jouw stijl.

Alle skills om zelf doeltreffende, inspirerende video's te maken.

Een goede video is niet alleen mooi en leuk om naar te kijken, maar bereikt ook zijn commerciële doelen. In specifieke losse modules gaan we hier verder op in zodat jouw video's je bedrijf straks écht verder helpen.

Hoe verdien ik mijn investering terug?

Tijdens de opleiding leer je een skillset om sterke storytelling toe te passen op je video's en zul je na afloop - wanneer je deze skills toepast - ook betere video's gaan maken voor je klanten of bedrijf. Deze betere video's zorgen voor meer views, engagement en conversie, leveren je klant dus meer op en zijn daarom ook meer waard. Je zult dus een stuk meer voor je werk kunnen vragen dan je voorheen gedaan hebt.


Verhoging van je freelance tarieven met 30-50% zijn geen uitzondering.

Je investering verdien je op die manier binnen no-time terug.

100% tevredenheid gegarandeerd!

We zijn zo zeker van de kwaliteit van de opleiding dat we een 100% tevredenheids-garantie aanbieden: ben je binnen 7 dagen - waarin je zeker 1/3e van de opleiding kan volgen - niet tevreden, dan krijg je je geld terug. No questions asked.

Interesse maar nog niet zeker of het bij je past?

Plan een gratis 30 min. check-in met Lars

Veelgestelde vragen

Wanneer beginnen we?

De opleiding is per direct toegankelijk en kun je doen wanneer - en hoe snel - jij wilt. Zodra je betaald hebt krijg je toegang tot de academy en online leeromgeving.

Hoe lang duurt de opleiding?

Dat bepaal je zelf, maar een goede indicatie bij een tijdsinvestering van 1 dag per week is ongeveer 10 weken. Zoals met alles zit de winst in het leren én in het doen, dus hoe meer tijd je investeert in het oefenen, hoe meer resultaat je ook uit de opleiding zult halen.

Is de opleiding alleen online?

Voorlopig wel. We hebben geprobeerd om een live-versie te organiseren, maar dit bleek voor veel geïnteresseerden toch te lastig plannen. Om die reden is het volledige traject nu online, maar we willen je een zo compleet mogelijke ervaring bieden en hebben daarom wél een een tweewekelijkse Q&A-sessie via Zoom, plus een helpdesk als je echt vastloopt. Bij voldoende interesse gaan we in de toekomst ook eendaagse events organiseren ter verrijking van de opleiding.

Kan ik in delen betalen?

Yes, je kunt eventueel in 2 of 3 delen betalen. Dit kun je aangeven in de checkout.

Moet ik het complete bedrag nu betalen?

Ja, we vragen je het complete bedrag direct te betalen (tenzij je in termijnen wil betalen) zodat wij je ook de beste service kunnen leveren. Bovendien kun je na je inschrijving direct aan de slag en hebben we een 100% tevredenheidsgarantie (zie hierboven).

Wat als ik niet tevreden ben?

We zijn zo zeker van de kwaliteit van de opleiding dat we een 100% tevredenheidsgarantie aanbieden: ben je binnen 7 dagen - waarin je zeker 1/3e van de opleiding kan volgen - niet tevreden, dan krijg je je geld terug. No questions asked.

De opleiding is geschikt voor:

  • Startende filmmakers en videografen
  • Fotografen die video's willen leren maken
  • Filmmakers en videografen die verdieping willen creëren in hun video's 
  • Marketeers die zelf meer content voor hun bedrijf willen produceren
  • Startende ondernemers die de kracht van video inzien, maar niet alles kunnen uitbesteden
  • Enthousiaste creatives die de kracht van storytelling écht willen beheersen

Wat zeggen de klanten van Lars over zijn werk?

Lars gaat heel ver voor de mooiste beelden! Stelt je op je gemak, zodat je zo natuurlijk mogelijk in beeld komt, neemt tijd voor het mooiste licht en beheerst de kunst om zelfs in een commercial een bepaald gevoel naar boven te halen. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat.

Amanda Kraal - Eigenaar Happy Yogi Apeldoorn

Lars is heel goed met mensen, hij begrijpt snel wat een opdrachtgever wil en de mensen die hij filmt voelen zich op hun gemak. Ik ben ook onder de indruk hoe makkelijk hij uit een interview een kort, helder en aansprekend verhaal weet te maken en te editen. Daarnaast is hij professioneel en flexibel waardoor we in korte tijd een paar succesvolle campagnevideo's hebben neergezet.

Levina de Raat - Senior Marketeer Amnesty International

We zijn bijzonder onder de indruk van jouw film, interview en editing kwaliteiten….eh….de meesten die de film zagen waren echt blown away! Niet in staat om nog enige kritiek te geven...
Thomas Eikelenboom - Eigenaar Novo Bouw

Working with Lars has been a huge satisfaction for us. His ability to combine stunning footage, high technical skills and storytelling is unique. We have received very high reach numbers, positive comments and interactions from the videos produced, resulting in both a general knowledge of our business, but also sales and new customers directly linked to the videos.

Kristian Skjød - CEO Slettestrand Holiday Center

De heroïsche wielerklassieker “Parijs-Roubaix” is op een spectaculaire wijze verankerd in een branded video door het team van Lars. De professionaliteit heeft geresulteerd in een film van Internationale allure. De voorbereiding en uitwerking van het script is tot in de details doorgevoerd. Prachtig voorbeeld daarvan is het gebruik van rookmachines in de historische kleedkamers in Roubaix om het effect van de douches te realiseren.

Menno Kamp - Marketing Manager Futurum Quality Gear

normaal 2997,-
2397,-

Opleiding Visual Storytelling

Wacht niet langer, begin nu aan de ontwikkeling van jouw storytelling skills, en doe het niet half, maar meteen goed. Na afloop beheers jij alle vaardigheden om authentieke video's te creëren die vertellen, verbinden en inspireren.


Excl. btw. Betaling in 2 of 3 termijnen is mogelijk.


Boek een gratis intake met Lars of schrijf je direct in: