7 manieren om jouw video's direct te verbeteren

  • Hoe communiceer je met je doelgroep?
  • Hoe hou je de aandacht van de kijker vast?
  • Kies een unieke invalshoek voor een boeiend verhaal
  • Gebruik emotie voor meer verbinding
  • Wat is de beste manier om een boodschap duidelijk over te brengen?
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik het e-book naartoe sturen?
Download gratis

Dit zit supergoed in elkaar!

Mandy Brander
Hi!

Ik ben Lars. Al jong was ik in de weer met (foto)camera's, maar het was mijn liefde voor reizen en mountainbiken die me in 2010 definitief het pad van filmmaken op stuurde. Ik ging niet naar een klassieke filmschool, maar maakte in plaats daarvan tientallen honderden video's, experimenteerde erop los, begon met samenwerken, leerde wat niet en wél werkt, en ontwikkelde mijn eigen stijl. Sindsdien heb ik voor bedrijven zoals Red Bull, Shimano, Amnesty en WWF meer dan 1000 video's gemaakt en ben ik me steeds meer gaan focussen op storytelling.

En nu heb ik het mijn missie gemaakt om alles wat ik van het vak geleerd heb over te brengen op de nieuwe generatie filmmakers en videografen. Ik leer je authentieke video's maken met ijzersterke storytelling, zodat ook jij mooie verhalen kunt vertellen en we samen de wereld inspireren.

Wil jij meer leren over storytelling?

En direct aan de slag met praktische tips? Download nu het e-book!

50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik het e-book naartoe sturen?
Download gratis
Your information is safe with us