GELUKT! Je ontvangt het ebook binnen een paar minuten in je inbox!

Supergaaf dat je actief werkt aan het verbeteren van je skillset als filmmaker.


Wist je dat video in 2022 voor ruim 75% van de online communicatie zorgde? En er komt niet alleen steeds meer vraag, maar ook meer aanbod. Meer makers die steeds beter worden in hun vak. Gelukkig heb jij net weer een stap gezet om te blijven groeien en je verder te onderscheiden van de concurrentie. Nice work!


Ik heb nóg een cadeautje voor je, nu je toch al lekker in de flow zit:

50% korting op de mini-workshop storytelling.

Deze geef ik (doorgaans) op woensdag om 19:30 via Zoom en hierin leer je o.a. over de kern van sterke storytelling, pas je de geleerde kennis live toe op jouw project en krijg je actiepunten voor direct resultaat bij je volgende video's.


Normaal kost de workshop €20,- maar nu voor jou slechts €10,-!

En geloof me, die €20 is al een koopje voor wat je krijgt...

Wat zeggen anderen over de workshop?

Robert Dodd
"Je bent gewoon bij Robert McKee geweest! No way man! Je maakt bij mij weer iets wakker. Ik ben enthousiast, heel enthousiast."
Petra Vos
"Ik vind het een superaanbod. Dankjewel, ik vond het heel inspirerend."
Perry Eys
"Ik wil even opmerken dat ik er nu na een uur al heel veel aan gehad heb. Documentaires maken klonk altijd te hoog gegrepen, maar nu heb ik zin om er een te gaan maken!."

Wat ga je leren?

De kern van sterke storytelling

Je leert over The Hero's Journey, over hoe je storytelling kunt gebruiken om mensen aan te trekken en te raken, en hoe je van werkelijk alles een aantrekkelijk verhaal maakt.

Vijf tips voor effectieve video's

Je wilt net als iedereen presteren met je video's, maar daarvoor moeten deze aspecten van je storytelling wel op orde zijn. Anders gaat 't je niet lukken. Simpel.

Actiepunten voor direct resultaat

Je luistert niet alleen, maar gaat ook direct zelf aan de slag met het toepassen van de nieuwe theorie op jouw eigen project.